Bestanden aanleveren

Virus

Als eerste punt een belangrijk detail. Voor de veiligheid van zowel uw als onze werkomgeving is een recente virus scanner van groot belang. We zullen het uiteraard zeer op prijs stellen uw bestanden virus vrij te ontvangen.

Voor beletteringen is het van belang dat u uw logo al vector bestand voorhanden heeft of uw ontwerper vraagt om een dergelijk bestand.
Voor het vervaardigen van beletteringen ontvangen wij graag een van onderstaande bestandextenties:

  • bestand.pdf (Adobe Illustrator bestand in vectoren)
  • bestand.ai (Adobe Illustrator bestand in vectoren)
  • bestand.eps (Adobe Illustrator bestand in vectoren)
  • bestand.cdr (Coreldraw X5 bestand in vectoren)

LET OP: lettertypes graag bijvoegen indien bestanden geen lettercontouren hebben. Indien tekst in lettercontouren omgezet wordt/is draag er zorg voor dat alle letters samengesmolten zijn waar dat nodig is anders kunnen er ongewenste snedes ontstaan wat minder mooi oogt als de folie aangebracht is. Bestanden opslaan als coreldraw x5 of illustrator cs6 geeft weer hoe de snijplotter correct alles verwerken kan.

U kunt op drie manieren uw bestanden uploaden:

  1. E-mail en eigen controle: Als u geen proef wilt, en geen controle wilt uitvoeren op uw pdf, dan kunt u uw bestand rechtstreeks via de mail aan ons versturen. U bent zelf verantwoordelijk voor het correct aanleveren van uw bestand. Geschikt voor bestanden tot 10 MB.
  2. Uploaden zonder eigen controle via het contactformulier: Als u geen proef wilt, en geen controle wilt uitvoeren op uw pdf, dan kunt u uw bestand rechtstreeks uploaden. U bent zelf verantwoordelijk voor het correct aanleveren van uw bestand. Geschikt voor bestanden tot 10 MB.
  3. Wetransfer kanaal: Deze uploadmethode is bedoeld voor bestanden groter dan 10 MB. U kunt, tot maximaal 2 GB, via wetransfer uw bestanden uploaden. U bent echter zelf verantwoordelijk voor het correct aanleveren van uw bestand. http://www.wetransfer.com

Indien u niet zeker bent of uw bestanden correct aangeleverd worden door u meldt het ons en wij kunnen uw bestand(en) controleren voor minimaal € 15,-. Mocht Robwa – Sign technische fouten ontdekken in uw bestand, dan nemen we contact met u op. Samen met u bespreken we hoe de fout te verbeteren. Hiervoor rekent Robwa – Sign € 15,- per kwartier (excl. btw). Vooraf geven wij een kostenindicatie. Let wel: Robwa – Sign verbetert geen inhoudelijke fouten zoals spelfouten. U, en niet Robwa – Sign, bent verantwoordelijk voor de aanlevering en inhoud van uw bestanden.

LET OP: wij beschikken niet over alle lettertypes. Wanneer wij er niet over beschikken zullen wij je vragen jouw lettertype zelf aan te leveren of om voor een alternatief te kiezen.

Neem auteursrechten serieus

zorg ervoor dat je niet zomaar afbeeldingen of tekst kopiëert of gebruikt van anderen.


Copyright

Wij gaan er te allen tijde van uit dat auteursrechten, merkrechten of patenten van anderen niet worden geschonden, of dat jij over de nodige toestemming beschikt om ervan gebruik te mogen maken. Wees ervan bewust dat je hier zelf verantwoordelijk voor bent en dat wij als tussenpersoon niet aansprakelijk worden gesteld bij conflicten.
Niet zeker dat je foto rechtenvrij is? Vermeld dan altijd “© Bron: met de naam van de website en/of fotograaf“.